Alp Şen Vakfı

%100 ÇOCUK

%100 SAĞLIK

%100 EĞİTİM

Çocuk hastalıklarından korunma ve tedavi konusunda bilinç oluşturmaya yardımcı oluyor ve yardıma muhtaç çocuklara destek oluyoruz.

Daha fazla çocuğun kaliteli eğitim imkanlarına ulaşmasını sağlayarak eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına katkıda bulunuyor ve eğitim masraflarını karşılayamayan ailelere burs sağlıyoruz.

Çocuklara yardımlaşma kavramını erken yaşta öğreterek ve empati yeteneklerini güçlendirerek, topluma faydalı ve çevresine duyarlı bir birey olarak gelişmelerine katkıda bulunuyoruz.

AMA ÖNCE SAĞLIK

Kaliteli eğitim, geleceğimiz için olmazsa olmaz bir zorunluluk ve tüm çocuklarımızın eğitim imkanlarına kolayca ulaşması Alp Şen Vakfı’nın vazgeçilmez önceliği. Ama tabi ki sağlıktan sonra. Çünkü sağlık her şeyden önce gelir. Ne de olsa modern bir eğitim almış bir “sağlam kafa”, modern sağlık koşullarından faydalanan bir “sağlam vücutta” bulunur.

BİZE ULAŞIN

İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45
İstinye İSTANBUL
T: +90 212 323 10 97

@:info@alpsenvakfi.org

BİZİ TAKİP EDİN

BÜLTENE ÜYE OLMAK İSTİYORUM

Gelişmelerden haberdar olmak için e-bültenimize üye olun:

© 2022 - Alp Şen Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.